Najnovije

"Vučiću, dođi na 'Paradajz feštu' da vidiš poljoprivredničku muku!" (VIDEO)

Kako je ranije najavljeno i ove srede ispred velikih trgovinskih lanaca u Leskovcu, poljoprivredni proizvođači delili su građanima besplatan paradajz. On je otišao bukvalno u minutu, a žalosno je bilo gledati kako se građani Leskovca bore za svoj besplatni kilogram. Inače, proizvođači su podelili tri tone paradajza.

Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

Proizvođači su formirali i Krizni štab i pozvali lično predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prisustvuje "Paradajz fešti" koja će se uskoro održati u Lebanu.

Predsednik Udruženja poljoprivrednika "Jablanica" Aleksandar Kostić tvrdi da je lično razgovarao sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i da je on obećao da će da poseti Leskovac u ponedeljak i da razgovara sa proizvođačima.

- On mi je obećao da će doći u ponedeljak i razgovarati sa nama. Ono što mi treba da uradimo je da napravimo specifikaciju svih troškova i gubitak koji smo imali zbog niske cene. Obećao mi je da će nam sve gubitke nadoknaditi - tvrdi Kostić.

Reakcije na ovu drugu podelu još su jače nego prošle srede. Kreću se od toga da mnogi podsećaju da su zapravo svi glasali baš za ovu naprednjačku vlast, preko toga da "srpskog seljaka svi gaze, a da će on ustati kada se javnost najmanje nada".

Možda su baš Leskovčani otvorili Pandorinu kutiju i ustali u ime višnjara i svih poljoprivrednih proizvođača koji savijenih leđa ćute i čekaju da im neko donese bolje vreme. Može li tako?

Rusija uhvatila Berlin u rastrojstvu, pa postavila ključno pitanje! Više o tome OVDE.

Izvor: danas.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA