Najnovije

ARČI NARODNE PARE! Vučić u Niš došao helikopterom, a botove dovukli autobusima

Dok sam sebe hvali kako je izgradio najviše puteva, redovno po Srbiji i na kratke relacije putuje helikopterom kao svaki bahati diktator koji nemilice troši tuđe (narodne) pare. Novac od poreskih obveznika deli šakom i kapom i botovima, koje u autobusima prevoze s kraja na kraj, u zavisnosti gde je Vučić i da li treba da "glume" Beograđane, Nišlije, Novosađane, Vranjance, Subotičane, Lozničane...

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Više od hiljadu pristalica SNS juče je stiglo do niške dvorane Čair. Predsednik je stigao helikopterom, pristalice iz čitave Srbije autobusima, a tu je bila, kako javljaju Nišlije, i policija koja ih obezbeđuje.

Članica GO SNS i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski potvrdila je da će Vučić doći, ali nije rekla zašto, osim da je stranačkim poslom u poseti.

Uoči početka skupa, veliki broj ljudi tiskao se u redovima prema ulazima, ne pridržavajući se antiepidemijskih propisa. Ima onih koji u halu ulaze bez maske, a očekuje se da će unutra ukupno biti nekoliko hiljada građana.

Čitavog jučerašnjeg dana u blokadi su bile ulice oko dvorane i najvećeg niškog parka, parking je obustavljen u Ulici Devete brigade i oko Sportskog centra, bez prethodno datog obaveštenja građanima – zbog čega od jutros nema saobraćaja oko Čaira.

– Došao helikopterom, okupiran parking novog Kliničkog centra busevima. Čuva ga beogradska policija, buseve čuva niška. Skup je stranački, pare su naše – kaže predsednica GO SSP Niš, Jelena Milošević.

Spekuliše se da Vučić „bira“ Niš za ovako veliki skup i zbog „popravljanja discipline“ u redovima lokalnih stranackih funkcionera, jer dugo nije tajna da se nekoliko struja godinama u tom gradu nadmeće za prevlast u povereništvu SNS.

Kako su agenti CIA pokušali da otkriju sve ljudske tajne! Više o tome OVDE.

Izvor: pravda.rs/direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA