Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DOSAD NEVIĐENA BRUTALNOST: Slike mučenja žrtava Veljinog klana, smeju se dok ubijaju!

Večeras su u emisiji "Hit Tvit" prikazane fotografije koje su nedavno pokazane porodicama žrtava kriminalne grupe Velje Nevolje. Reč je o autentičnim fotografijama koje su pripadnici ove grupe slali jedni drugima.

Miljković i Belivuk (Foto: printskrin)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić tokom gostovanja u "Hit tvitu" komentarisali su stravične fotografije zločina Veljka Belivuka i njegovog klana koje su prikazane večeras.

Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli, pokazano je porodicama. Neki su povraćali, neki su odbijali da gledaju, neki su govorili da to nije istina... Ovo što smo pokazali, trudili smo se da pokažemo što manje. Nažalost, ima mnogo više. Sve ovo što vidite, govori ko su ovi ljudi. Inače, ovo su sve navijači Partizana. Svi poklani su navijači Partizana. Znam šta će sutra biti. U 'luksemburškim' medijima će da se potegne priča kako smo ovo smeli da pustimo. Svako ko bude pokušao da od ovih naprave pravednike, neka pogledaju ove slike - kaže Vulin.

Vulin je rekao i kako se ovakav užas više nikada neće ponoviti, kao i da mu je žao zbog tragedija porodica žrtava grupe Velje Nevolje. Istakao je i kako niko nije zaslužio da svoj život završi na ovako surov način.

Više nikada ničija majka neće morati da gleda ove slike. Boli me što se to desilo u ovoj zemlji, ali to se više nikada neće desiti. Jako mi je teško i zbog tragedija ovih porodica. Niko nije zaslužio da ovako završi, ovo se neće ponoviti. Budite sigurni! - dodao je Vulin u nastavku.

Spasić: Oni se smeju dok ubijaju

Spasić je istakao kako su ovo autentične fotografije koje su članovi kriminalne grupe Velje Nevolje delili između sebe. Ističe i kako su BIA i policija Srbije, po nalogu predsednika Vučića, sklonili ubice sa ulica.

Ovo je neviđena ekskluziva! Ovo je nešto što je policija u Srbiji i BIA, po nalogu predsednika Vučića, sklonila sa ulice. Sklonili su ubice sa ulice! Pogledajte, oni se smeju dok ubijaju čoveka! Ovo je istina, ovo se dogodilo u našoj zemlji. Zahvaljujući našoj policiji, mi smo ovo prekinuli. Najvažnije je skloniti ubice sa ulice, sada jurimo one koji su okolo. Ovo niko nije snimio, ovo su oni snimili, ovo su njihovi autentični snimci. Oni se ovim hvale između sebe i ne može da se objasni zdravim razumom. Ovo što je sada urađeno, to nikada naša policija nije uradila - rekao je Spasić.

Vulin: Utvrđen je identitet žrtava

Utvrđen je identitet svih žrtava. Ovo neće pasti na SUD-u, ovde je sve jasno. Oni poziraju, pogledajte osmeh, oni uživaju, oni hoće da pokažu da se dobro osećaju zbog toga što rade. Nema razumevanja za ove ljude - priča Vulin.

Ukrajinski graničnari napadnuti na granici sa Rusijom, oduzeti im automati. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA