Najnovije

SRBIJA NA NOGAMA! Nole poslao moćnu poruku: Idem na zlato, to nije tajna! (VIDEO)

Nole je doneo veliku odluku! Mnogi su odustali, ali ne i najbolji teniser sveta! Igraće u Tokiju i spreman je da donese Srbiji zlato.

Đoković (Foto: Jutjub)

Interesovanje je bilo ogromno, veliki broj predstavnika medija došao je da isprati Noleta u Japan.

- Imam najveće ambicije! Idem na zlato i to nije tajna! Cilj su mi sva četiri Grend slema i Igre. Ovo je najlepši način da se ode u Japan, iz Beograda uz ovakvu podršku medija. Privilegija je da predstavljam svoju zemlju! Odlično se osećam, spreman sam. Dobro sam trenira i jako sam motivisan - rekao je Đoković.

O Olimpijskom selu

- Samo na Olimpijskim igrama možete to da doživite. Takmičite se sa najboljim sportistima na svetu, a ono što je razlikuje od ostalih je činjenica da ste u selu sa svim sportistima iz svih država sveta. Imate mogućnost da delite vreme sa njima, jedete pod istim krovom. Ne znam kako je zbog korona restrikcija, ali toga se rado sećam. Taj osećaj koji je nezamenljiv i dao mi je veliki podstrek u karijeri - dodao je Đoković.

O pripremama

- Ne bih rekao da je nekonvencionalan način priprema, ali izvlačenje onog najboljeg iz uslova u kojima se nalazim. Ne može sve idealno da bude, nisam samo teniser, nego i otac, suprug, moram da se posvetim i familiji kad nisam na turnirima. Imao sam super pripreme, dobar sparing je bio, bilo je odlično vreme i atmosfera, dali su mi vetar u leđa koji nosim sa sobom u Tokio.

O najvećim rivalima

- Ima otkaza, ali dosta dobrih igrača je i tamo... Cicipas, Medvedev i Zverev su tu. Treba doći do finala, učestvovanje na Igrama nosi pritisak i emocije koje se nose. To je drugačije od turnira. Tretiraću ih kao sve ostale turnire kako bih bio usredsređen na Igrama - rekao je Đoković.

Nole je za kraj otpevao himnu "Bože pravde" uz poruku da se nada da će ista slika biti na kraju turnir.

Otkriveno zašto je Vučić postavio Anu Brnabić na čelo SNS u Beogradu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA