Najnovije

Hiljadu potpisa poznatih za stranku Velje Nevolje

Vest nedelje da je Veljko Belivuk, vođa zloglasnog mafijaškog klana, član Srpske napredne stranke još od 2011. godine, izazvala je veliku pažnju javnosti koja je ostala u šoku nakon takvog saznanja. Imajući u vidu podršku 1.000 javnih ličnosti SNS i Aleksandru Vučiću, iz 2018. godine, postavlja se pitanje koga su oni svojim potpisom zaista podržali.

Nevolja i Vučić (Ilustracija: Jutjub)

Srpska napredna stranka je u gotovo svim dnevnim novinama u Srbiji, krajem februara 2018. godine, na tri strane objavila spisak 1.000 ličnosti iz javnog života koje ih podržavaju pred izbore za gradske odbornike u Skupštini grada Beograda.

Na spisku se našla fudbalska legenda Dragan DŽajić, direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, ali i reditelj Jug Radivojević, slikar Milan Cile Marinković, estradna umetnica Svetlana Ražnatović.

Osim već dobro poznatih imena poput profesora Sime Avramovića, balerine Aje Jung ili košarkaša Milana Gurovića, tu su bili i generali LJubomir Bajić, Branko Bilbija, novinari i voditelji Ognjen Amidžić, Snežana Dakić i Dejan Pantelić.

Spisak estradnih umetnika koji podržavaju SNS bio je poduži, a na njemu su se našli i Aca Lukas, Snežana Đurišić, Merima NJegomir, supružnici Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik, ali i Željko Vasić, Leontina Vukomanović, Slađana Delibašić, Mina Kostić, Dragan Kojić Keba i Mira Škorić.

Vladajuću partiju podržali su i fudbaleri Ivan i Luka Adžić, kao i Stefan Babović, Vladimir Volkov, Ivica Kralj, odbojkaš Vladimir Batez, teniser Ilija Bozoljac, košarkaš Boban Marjanović, vaterpolisti Vanja Udovičić, Denis Šefik, rvač Davor Štefanek. Na spisku su bili i treneri Zoran Gajić i Miroslav Muta Nikolić.

Podršku partiji Velje Nevolje i Aleksandra Vučića dali su i modni kreatori Saša Vidić i Verica Rakočević, ali i glumci Branka Veselinović, Bule Goncić, kao i veliki broj operskih pevača među kojima i Jadranka Jovanović, Oliver NJego i dirigent Dejan Savić.

Na spisku 1.000 javnih ličnosti koje su podržali partiju Belivuka bili su i Ivan Tasovac, Marina Tucaković, književnica LJiljana Habjanović Đurović, filmski producent Milutin Bata Karadžić, automobilisti Andrej Kolundžić i Dušan Borković, violionista Jovan Kolundžija, Nada Macura…

Kako su Hrvati opevali Crnu Goru, poslušajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA