Najnovije

OKULTNA SIMBOLIKA INCKOVOG „ZAKONA“: „To je poruka Duboke države!“

Nametanje zakona o zabrani negiranja navodnog genocida u Srebrenici, to nema ime, ne može da se nazove drugačije već povratak Austrougarske na odnos prema Srbima iz 1978. godine kada je Austrougarska dobila mandat da okupira BiH. A datum Inckove odluke je isti datum kada je Beč objavio ultimatum Srbiji 1914. godine, rekao je za Pravdu književnik i istoriograf Radovan Kalabić.

Austrougarska preteča naci Nemačke (foto: Wikimedia/Pravda)

Kako je rekao, datum, 23. jul, nije slučajno odabran.

- To je antipravoslavna, antihrišćanska i okultna simbolika, sa pretnjom, bićete okupirani, ovako ili onako, i to je ta simbolika. U pitanju je izražena Habsburško-vatikanska linija nastupa zapadne Evrope prema Srbima, i to je povratak na staro stanje, sa ambicijom da se učini i aneksioni korak – naglašava Kalabić.

On je uveren da se radi o obnavljanju austrougarske politike na Balkanu.

- Austrougarska je par-ekselans rimokatolička država, i Vatikan ju je doživljavao kao glavnu branu za širenje kako oni kažu, šizmatičkog pravoslavlja. To je isti rukopis – kaže Kalabić, koji ukazuje da nakon Austrijanca Valentina Incka dolazi Nemac Kristijan Šmit.

On je primetio da je Šmit izabran mimo procedure, koja zahteva učešće Saveta bezbednosti UN i zemalja potpisnica Dejtona.

- Taj predlog tzv. Visokog predstavnika treba da odobri SB UN, uz saglasnost zemalja potpisnica Dejtonskog sporazuma. A tu je, pored Hrvatske, i Srbija. Ali oni su od 1999. godine pogazili sve i ne osvrću se ni na kakav zakon. Radi se o pravnom voluntarizmu iza kojeg stoji nemačka politika, kao nastavak američke Duboke države – veli Kalabić.

Prema rečima našeg sagovornika, sam čin, ako ga tumačimo izvan istorijskog kontetksta, predstavlja „potvrdu okupirane zemlje“.

- Kad vam neko nameće zakon, ta zemlja nema nikakve dodirne tačke sa suverenošću. A zakon je samo protiv Srba usmeren. On krši osnovni postulat Dejtona, prema kojem tri naroda i dva entiteta čine tu državu – kazao je Kalabić dodavši da je neshvatljivo zakonom uređivati i sankcionisati slobodu misli.

A Kusturica je nazvao Incka klovnom, šta mu je poručio čitajte OVDE.

Izvor: Pravda, N.B.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA