Najnovije

VELIKA MUĆKA U TOKU: Za Vučićev režim nema granice za moguću krađu

"Pokušaj naprednjačke vlade da tajno prebaci deset miliona evra iz budžeta Republike Srbije za dodatne troškove gradnje kovid-bolnice na Mišeluku ponovo je pokazao da kod režima Aleksandra Vučića ne postoje granice za potencijalnu krađu. Građani Novog Sada sa razlogom sumnjaju da se naprednjački "crni fondovi" polako prazne zbog sve većeg broja usta koja treba zapušiti, ali ipak trebalo bi da postoje neke norme čak i za ovaj kriminalni režim", navodi se u saopštenju novosadskog odnora Stranke slobode i pravde.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

U saopštenju, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Zbog osnovanih sumnji, ali prvenstveno zbog istine - GrO SSP Novog Sada mora u ime građana Novog Sada ali i cele Srbije, da postavi nekoliko pitanja vrhu naprednjačkog režima:

- Zbog čega je potrebno dodatnih deset miliona evra za kovid-bolnicu na Mišeluku?

- Kako je moguće da je montažna bolnica skuplja od veće bolnice u Batajnici, građene po istom principu?

- Zašto je istina o troškovima izgradnje tri privremene kovid-bolnice i dalje državna tajna kada su one građene našim novcem - novcem građana, a ne novcem Aleksandra Vučića?

- Zbog čega umesto civilnih građevinskih firmi vojska gradi kovid-bolnice? I da li je to uopšte vojska Srbije ili se i iza ove gradnje krije neki "napredni investitor"?

S razlogom verujemo da ćemo umesto istinitih odgovora dobiti samo primitivne uvrede, ali mi iz Stranke slobode i pravde, kao predstavnici velikog broja naših sugrađana, poručujemo ovom režimu da će se istina o ovom poslu saznati u bliskoj budućnosti a odgovorni za malverzacije sa novcem svih građana neće izbeći zaslužene zatvorske kazne", zaključuje se u saopšenju Stranke slobode i pravde Novi Sad.

Ko će odgoarati za Vučićev cirkus sa vakcinama, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA