Najnovije

ŠEŠELJ SE JAVIO IZ ILEGALE: Ameri me prate preko satelita!

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, već neko vreme u dubokoj je ilegali i ne mrda iz kuće. Tako će, kaže, ostati sve dok temperatura ne padne ispod 25 stepeni, jer su mu tako naredili lekari.

Vojislav Šešelj. (Foto: Jutjub)

- Dok traje ovaj tropski talas, ne smem nigde, znate da imam defibrilator sa pejsmejkerom, onaj američki, pa me Ameri prate preko satelita. Pre podne čitam novine, knjige, gledam televiziju, Olimpijadu kad nastupaju naši, a onda sam po podne uglavnom u vodi, u bazenu koji imam u dvorištu - rekao je na početku razgovora za "Alo!" Šešelj.

Budući da je juče odjeknula vest da ga je posle 30 godina provedenih u stranci i visokih funkcija napustila Nataša Jovanović, zamolili smo ga da nam i to prokomentariše.

- Ona je poslala pismo da daje ostavku na sve stranačke funkcije. Nema šta tu posebno da se priča, poželeo sam joj sreću, naravno - naveo je on.

Muči ga ovih dana mnogo situacija, dodao je, u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj.

- Apelujem na jedinstvo Srba, svih partija i patriota u RS, to nam je potrebnije neko ikad dosad, ne smemo se pokoriti pred stranim moćnicima koji žele da nas unište. Moramo i rušiti laži o genocidu u Srebrenici, dao sam doprinos svojom knjigom u tri toma u kojoj sa dokazao da se to nije dogodilo. Mi radikali nastavićemo da insistiramo da budu kažnjavani svi oni koji tvrde da se u Srebrenici dogodio genocid - naveo je Šešelj.

Poginulo četiri boraca DNR-a! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA