Najnovije

ZBOGOM SNOVI: Golom iz ofsajda Zvezda ispala iz kvalifikacija za LŠ (FOTO)

Crvena zvezda neće igrati Ligu šampiona ove sezone. Porazom (0:1) u Tiraspolju otišla je u baraž za Ligu Evrope gde čeka lošijeg iz duela Jang bojs - Kluž. Šerif će u plej-of za elitno evropsko takmičenje na Dinamo iz Zagreba ili Legiju.

Detalj sa prvog meča Zvezda - Šerif (foto: Jutjub)

Posle beogradskih 1:1 Zvezda je morala do pobede u Moldavji, ipak igrom to nije zaslužila. Bleda, slaba, na momente je samo pretila domaćinu, takvom igrom nije mogla ni do remija koji bi omogućio igranje produžetaka. Domaćin je bio bolji, a jedini gol na utakmici postignut je iz ofsajda.

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su šok u završnici prvog poluvremena meča u Tiraspolju, pošto su primili gol iz praktično jedine ozbiljnije situacije koju je Šerif imao pred golom u prvih 45 minuta.

Ipak, gol koji je Armoleda postigao nakon što je bio najviši u kaznenom prostoru, nije bio regularan, jer je u momentu kada je lopta upućena ka njemu, on bio u ofsajdu.

Međutim, linijski sudija nije digao zastavicu, a i odbrana Zvezde nije zaustavila Armoledu, niti Borjan koji nije ni reagovao na njegov šut, pa je tako Šerif došao do vođstva.

Pošto nema VAR tehnologije u trećem kolu kvalifikacija, gol nije poništen.

Navijači Legije spremili paklenu osvetu navijačima Dinama, opširnije OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA