Najnovije

KOVAČEVIĆ PROZVAO VUČIĆA: Arhilažov priča nešto što nisam rekao, 'ajmo na poligraf

Reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević kaže da nije video Aleksandra Vučića i Veljka Belivuka na terasi Predsedništva, već isključivo Belivuka, što je suprotno rečima lidera naprednjaka.

Siniša Kovačević (Foto: Jutjub)

- Arhillažov demantuje nešto što nisam rekao i naziva me lažovom i kukavicom, koja ne sme na poligraf. Nisam video njega i Belivuka na terasi Predsedništva. Samo ovog drugog. Na poligraf uvek, ali sa njim i da poligrafista ne bude brat jedne od njegovih žena. Šveđanin ili iz FBI, recimo - poručio je Kovačević u Tviter objavi.

Podsetimo, reagujući na tvrdnje Kovačevića da je video Veljka Belivuka, vođu kriminalnog klana, na terasi Predsedništva Srbije, naprednjački lider je izjavio da je u pitanju šala i vic da je on viđen sa Veljkom Belivukom na terasi te zgrade.

- Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svako ko uđe u Predsednistvo zabeleže kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao - rekao je Vučić odgovarajući na spin pitanje svojih novinara da je lično viđen od strane Kovačevića da razgovara sa Belivukom na terasi Predsedništva.

Zarad istine, treba naglasiti da Kovačević zaista nije spominjao Vučićevo ime kada je izjavio da je video Belivuka na terasi Predsedništva.

- Niko ne pita predsednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći? Ja sam lično, prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja, lično - rekao je Kovačević prilikom gostovanja u emisiji „Bez ustručavanja“.

Kako da proverite da li vas potkradaju preko računa za struju, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA