Najnovije

Postoji oružje kojim se ruši Vučićeva diktatura: Svako ga ima u Srbiji

Bojkot. Najmoćnije oružje u rukama građana. Aleksandar Vučić već sada plete paukovu mrežu opstanka. Polako lepi jednu po jednu gladnu zunzaru koja sa druge strane mreže vidi ukusno govno. U toj pohlepi nisu dostojni našeg glasa. Crveno-crna-julovska koalicija kriminalaca i izdajnika rođena je i odrasla na izbornim krađama. To im je u krvi.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Piše: Davor Kalajžić

Već neko vreme politički lideri Srbije lome koplja oko učestvovanja na Vučićevim izborima. Dok se oni međusobno cenkaju, obični glasači su sve više dezorijentisani. Poznato je da ova vlast nema legitimitet ni legalitet, jer je na prošle izbore izašlo manje od polovine srpskih birača, a tome treba dodati činjenicu da je ogroman broj prisilno nateran da glasa za naprednjake, dok su birački spiskovi u potpunosti neažurni, što je samo po sebi dovoljno za potpuno neregularne izbore.

Politička scena Srbije polako se čisti od lažnih opozicionara. U demokratiji o izbornim uslovima nema pregovora. Oni su jasno definisani zakonima. Svaki „dogovor“ o izbornim uslovima je rušenje zakona na snazi, a to znači da su učesnici „dogovora“ zapravo partneri u kriminalnom talu koji treba da bude materijalizovan po izborima. „Dogovor“ o izbornim uslovima može se jedino odnositi na inicijativu da se promene izborni zakoni, pa da se onda izbori održe u skladu sa novim zakonskim odredbama. Sve ostalo je udruživanje radi vršenja krivičnih dela, jer tzv. „minimum izbornih uslova“ nije zakonska, već kriminalna kategorija koja podrazumeva konsenzus jedne interesne grupacije o „prihvatljivom“ stepenu kršenja izbornih zakona zarad postizborne podele plena.

Savestan građanin i birač mora dobro da razmisli da li želi da učestvuje u ovom procesu legalizacije lopovskog dila i potonje pljačke, jer pljačkaće baš njega – birača. Da li želite lopovima da date glas da vas nekažnjeno pljačkaju?

Novi svetski poredak, koji ustanovljavaju baš oni, pljačkaši naše imovine i života, ustanovljava lažni postulat, da se samo putem izbora može smeniti loša vlast, a da je bojkot najgore rešenje. Cilj ove naizgled realne postavke je da razumnog čoveka navuku na glasačko mesto gde je već sve spremno za izbornu prevaru koja se odvija vama na oči, ali u potpunom slepilu. Zapamtite, šibicari uvek pakuju kuglice, a ako ne verujete idite u kasino i nadajte se. Proći ćete isto kao na Vučićevim izborima.Neverovatno je da „opozicioni“ klenovi nisu ništa naučili iz primera prethodno upecanih klenova.

Vlasti je kristalno jasno da posle pada slede suđenja. Iako su policija i pravosuđe trenutno nafilovani neadekvatnim kadrom koji bi trebalo da ovu vlast zaštiti od lustracije, za očekivati je da će u određenom trenutku poveći broj svih lopovskih fela završiti na robiji, uz obavezno oduzimanje pokradenog. Sredstva treba preusmeriti u nove zatvorske kapacitete, a ne u nove stadione.

Prethodni bojkot žestoko je uzdrmao legitimitet ove vlasti. Udarac je bio toliko snažan i neočekivan da je sam Vučić, naravno kao i uvek – protivzakonito, odmah odredio da se imaju održati novi prevremeni izbori. Ovaj primer ući će u anale izučavanja krivičnog dela samovlašća.

Jedino još snažniji bojkot može rasturiti novu izbornu krađu koja se već ozbiljno priprema. Tiho se u biračke spiskove upisuju hiljade onih kojima tu nije mesto. Ovoj vlasti nema druge do da krade na izborima. Sve ostalo ih vodi na robiju. To je pitanje opstanka za koji će se boriti svim sredstvima. Zato
budite sigurni da će bilo kakvi sledeći izbori biti ponovo pokradeni. Stavite prst na čelo!

Bojkot je tiha voda koja breg roni, a već se odronjavaju, iznutra. Pomozimo im da se raspadnu.

„Vučićev mafijaški sistem počeo da se raspada, uskoro snimci Belivuka s Danilom“!? Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA