Najnovije

KNEŽEVIĆ: Krivokapić da otkrije informacije o tajnom letu Đukanovića za Pariz

Predsednik Odbora za bezbjednost i odbranu i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević danas je obnovio inicijativu prema predsedniku Vlade Zdravku Krivokapiću za uklanjanje stepena tajnosti ‘’INTERNO’’ za podatke koji su sadržani u Uputstvu o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore vezanu za detalje korišćenja službenog aviona u privatne svrhe predsednika države Mila Đukanovića, koju je uputio 4. februara ove godine, a na koju nije dobio odgovor.

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

Iz Demokratskog fronta poručuju da se zalažu za totalnu demontažu totalitarnog sistema koji je bivši režim kreirao, pa smatraju i da je ovo jedna od veoma važnih informacija koja se mora podeliti sa građanima Crne Gore, jer je ovaj put koštao poreske obveznike otprilike oko 20 hiljada evra.

„Upravni sud je na usmenoj raspravi 2. jula 2021. godine doneo presudu da se poništava rešenje Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore UP 5/20 od 28. januara 2020. godine, pa samim tim smatramo da Zdravko Krivokapić mora u što kraćem roku skinuti oznaku tajnosti i otkriti koji je bio cilj posete Parizu, predsednika države Mila Đukanovića, koji pokušava na sve moguće načine da sakrije. Upravo izbegavanja otkrivanja ove informacije Vlada Zdravka Krivokapića još jednom potvrđuje da nema petlje i hrabrosti da krene u demontažu totalitarnog sistema koji je kreirao Đukanović.“, zaključili su.

Na koja pitanja mora da odgovori vlast u Srbiji, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA