Najnovije

AMERIKANCI POMEŠALI VUČIĆA SA LUKAŠENKOM: Slučajnost?! (FOTO)

Šta o Aleksandru Vučiću zaista svet misli pokazalo se u 24 časa kada je još jedna njegova besmislena izjava namenjena domaćoj javnosti stigla do Amerike.

Lukašenko i Vučić (Foto: Predsedništvo Belorusije)

Naime, AP je preneo njegovu izjavu u kojoj je pozvao Tviter da mu ugase profil kao Trampu. Vučić je to uradio posle odluke ove kompanije da tviter naloge više desetina medija u 20 zemalja, među kojima i Srbija, obeleži rečenicom da rade za vlade tih država.

Vučićevu izjavu su američki mediji dočekali sa nevericom i očigledno su malo pogledali po Guglu ko je čovek koji je tako nešto rekao jer su to preneli u svojim tekstovima.


Foto: Tviter printskrin

Jedan od američkih medija tražeći sliku velikog, svetski poznatog i priznatog predsednika Srbije napravio je grešku.

- Prema agenciji AP, Vučić, ultranacionalista, kontroliše masovne medije u zemlji više od 10 godina. Zauzvrat, često se objavljuju napadi na opozicione ličnosti, nezavisne medije koji izveštavaju o navodnim Vučiьevim vezama sa organizovanim kriminalom i vladama Zapadne Evrope. Vučić je čestitao svim medijima koji su dobili takvu oznaku na svom nalogu na Tviteru, rekavši da "šire ideje slobodoljublja" - piše ovaj medij.

Očigledno su novinari NJujork Dejli NJuza tražeći Vučićeve sliku naišli na njegovu fotografiju sa Aleksandrom Lukašenkom koja je nastala prilikom njegove posete Srbiji. Ne znajući ko je ko na slici stavili su u vest Lukašenkovu fotografiju smatrajući da on više liči na predsednika Srbije koji je dao takvu ludačku izjavu od samog Vučića.

Šta je Šešelj poručio američkoj ambasadi, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA