Najnovije

Od autora bestselera "Indijski začin na francuski način", u prodaji novi hit roman!

Od autora bestselera "Indijski začin na francuski način" stiže nam novi roman u izdanju Vulkan izdavaštva. Poručite novi naslov "Čovek bez granica" putem sajta vulkani.rs.

Foto: Vulkan izdavaštvo

U prodaji je novi naslov za sve ljubitelje knjiga koje na jednostavan, neposredan način govore o vrlo važnim životnim temama – "Čovek bez granica" autora Ričarda Č. Moraisa.

Bez obzira na to da li raspetljava zamršene niti Hoseovog unutrašnjeg sveta ili nas uvodi u milje u kojem novac znači sve, ovaj dirljivi roman otkriva nam da ni ogromno bogatstvo ne znači ništa pred najtežim izazovima u životu. 

Suočen sa bliskom smrću, Hose Marija Alvarez utrkuje se s vremenom kako bi sveo račune svog burnog finansijskog i ličnog života. Rođen u petoj generaciji bankara, u Španiji iz doba Frankove vladavine, već sedamdeset pet godina uživa u privilegijama čije su jedine valute bogatstvo i moć, vešto zadovoljavajući svoje velike materijalne i emocionalne apetite. Dok se trza od jakih bolova, lebdi između trenutaka lucidnosti i živopisnih halucinacija koje ga vraćaju u dečačke godine, u jednostavna popodneva koja je proveo pecajući sa svojim ocem, stricem i voljenim mlađim bratom. Ali ta nežna sanjarenja uskoro će pomračiti nešto mnogo ozbiljnije. Tuga i mračne porodične tajne naviru, kao i razarajuća tragedija zbog koje nosi teret krivice na svojoj duši, a on mora da se izbori šokantnom istinom koju je skrivao od svoje supruge i tri odrasla sina. Tragajući za iskupljenjem, počinje da shvata smisao svog života – i šta njegovo nasleđe znači njegovim voljenima.

Debitantski roman Ričarda Č. Moraisa, "Indijski začin na francuski način", svetska je književna senzacija adaptirana u film 2014. godine. Sada nas je obradovao novom knjigom koja će nas, kroz osvrt na život jednog čoveka, naterati da se zapitamo, koje su to bitne stvari u našem životu. 

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA