Najnovije

VUČIĆ OPET POKLOPIO TOMU MONU: Danilo i ja nismo dva već dvojica! (VIDEO)

Ministar Tomislav Momirović, poznatiji kao Toma Mona ponovo je briljirao sa svojim snimcima, a ovoga puta u tome su mu pomogli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo. NJih trojica su se uputili u Kosjerić na proslavu odlaska u vojsku sina vlasnika Informera, Dragana Vučićevića.

Tomislav Momirović. (Foto: Tviter video)

Toma Mona je na samom početku svog obraćanja javnosti rekao da je ponosan na svoje ime Toma, a još ponosniji na ovo Mona. Zajedno sa Aleksandrom Vučićem i njegovim sinom, Danilom, uputio se u Kosjerić, kako bi čestitao odlazak u vojsku sinu Dragana Vučićevića.

„Krenuli smo da Vučkovom sinu čestitamo odlazak u vojsku u Kosjeriću. Stali smo da obiđemo radove u Valjevu, a tu sam sa dva velikana, ako mogu da ih prikažem“, rekao je Mona, a tradicionalno i u duhu SNS dijaloga prekinuo ga je lično stariji Vučić.

„Čekaj, čekaj, polako. Ne znam o kome govoriš, ali ako govoriš o Danilu i meni, mi smo dvojica, a ne dva, to je prvo. Drugo da ne pomisle ljudi, ne idemo Danilu na ispraćaj u vojsku, možda će jednog dana ali sada ne. Da ne pomisle ljudi, kao što su za svadbu izmišljali, nego idemo kod Vučka, Vučićevića, šalje sina u vojsku“, rekao je Vučić i nakon toga dozvolio Tomi Moni da završi svoje izlaganje.

Fotografijama sa putovanja pohvalio se i predsednik Srbije, koji je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio sa kim je krenuo na put, te spomenuo da je kod Valjeva pravio pauzu gde mu je kolače donela jedna vredna domaćica.

„Prste da poližeš, ali bukvalno. Sa mojim Danilom, Momirovićem, Drobnjakom, Antićem, pošao sam prema Kosjeriću, da Vukašinu Vučićeviću poželimo srećan odlazak u srpsku vojsku, ali smo pre toga svratili da vidimo kako teku radovi na trasi Lajkovac – Valjevo. Dok smo stajali, tih nekoliko minuta, i gledali kako ljudi vredno rade, divna žena Slađana Milinković koja živi neposredno uz brzu saobraćajnicu donela nam je fantastične kolače. Vrući, ukusni, da ne možete da odbijete. Hvala joj i hvala svima koji veruju u uspeh Srbije.

Napad dronom u Avganistanu, meta teroriste koji je kovao opasne planove! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA