Najnovije

KIM DŽONG UN SE ISTOPIO! Ovo je novo lice lidera Severne Koreje!

Lider Severne Koreje Kim DŽong Un na najnovijim snimcima i fotografijama izgleda mršavije nego ikad, sa viškom kože koja mu se opustila na vratu, a jakna mu je visila na ramenima.

Kim DŽong Un. (Foto: Sinhua)

Na fotografijama koje su objavljene severnokorejski vođa se vidi ispred mase koja aplaudira i plače tokom proslave Dana mladih u Pjongjangu.

Kimove crte lica, kako prenosi Dejli mejl, bile su posebno istaknute, posebno oko njegove brade koja se zbog prekomerne kilaže nije videla.

Ovaj 37-godišnjak je takođe nosio belu jaknu koja mu je bila komotna, a tkanina mu nije bila čvrsto nategnuta oko stomaka.

Priče oko Kimovog zdravlja prisilile su vlasti da zabrane priče o njegovoj težini nakon što su se ranije ove godine pojavile fotografije na kojima se prvi put vidio drastično mršaviji Kim.

U pokušaju da suzbiju glasine, čak su rekli i za državne medije da Kim jede manje 'za dobrobit zemlje' koja se bori s glađu. Te iste glasine navodile su da su mu ugradili želudačnu kesu kako bi smanjio preteranu težinu, a s druge strane pričalo se i kako ga je pandemija naterala da smrša.

Kim se dugo bori sa prekomernom težinom koja je rasla iz godine u godinu, a uz to je bio žestoki pušač te je navodno i puno pio. Međutim, ove godine pojavile su se fotografije u više navrata na kojima je izgledao dosta mršavije.

Traže od Šmita da smeni Dodika! Više o tome OVDE.

Izvor: 24sata.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA