Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HUTI SNAJPERIMA "SKIDAJU" NEPRIJATELJE: Sekund nepažnje platili su životima! (VIDEO)

Huti (Ansaralah) su 4. avgusta objavili video zapis koji dokumentuje operacije koje su nedavno izvele njihove snajperske jedinice.

Huti ubijaju neprijatelja. (Foto: Tviter video)

Snajperisti Huta pogodili su pet jemenskih boraca koje podržava Saudijska Arabija i pet pripadnika sudanske službe na graničnoj liniji sa južnom saudijskom provincijom DŽizan. Uz graničnu liniju sa južnom provincijom Nadžran, snajperisti su ciljali jemenske borce koje podržava Saudijska Arabija i uništili dve nadzorne kamere koje su postavljene na utvrđenim položajima.

Snimci koje su objavili Huti potvrđuju da su neki od boraca koji su bili na meti njihovih snajperista ubijeni na licu mesta. Huti naoružavaju svoje snajperiste raznim lokalno modifikovanim teškim snajperskim puškama i snajperskim puškama zapadne proizvodnje, koje su zaplenili od saudijske vojske.

Upozoravamo da je video izuzetno uznemirujućeg sadržaja.

Snajperske jedinice Huta nanose ozbiljne gubitke saudijskoj vojsci i njenim saveznicima gotovo bez ikakvih troškova. Protivtenkovske i inženjerske jedinice slede sličan pristup.

Više sredstava ulaže se u vazduhoplovne snage Huta, snage PVO i raketne snage koje redovno izvode napade na Saudijsku Arabiju. Koalicija predvođena Saudijskom Arabijom kasno 4. avgusta presrela je samoubilački dron koji je lansirala grupa.

Huti zadali razorne udarce neprijatelju! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA