Najnovije

MEDOJEVIĆ UPOZORIO SRBIJU NA UŽASAN SCENARIO: Otvorite oči, sutra počinju akcije!

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević reagovao je na skrnavljenje trobojke u Novom sadu od strane sina Balše Brkovića, Brajana Brkovića koji je aktivista Đilasove partije.

Nebojša Medojević. (Foto: Jutjub)

Nebojša Medojević je rekao da su ovo tipične akcije Antife, odnosno globalne levičarske ekstremne terorističke organizacije koju finansira DŽordž Soroš.

Dodao je da je odlikuje urbana gerila, omalovažavnje nacija, religija, država, tradicije, porodica, zastava, patriotizma, kao i da su nasilje i sukobi sa policijom i neposlušnim Vladama metod njihovog delovanja.

“Provociranje reakcija policije, tužilaštva, sudova, kako bi se radikalizovala klima u zemlji i instalirale Vlade poslušne globalnoj dubokoj državi. Zato je na Cetinju izabrana meta – pravoslavna hrišćanska Crkva, najveći neprijatelj globalne duboke države. Za očekivati je više ovakvih akcija sjutra. Država, nacija, relgija, porodica su nepoželjni i mete napada. Otvorite oči. Nemojte da vam nijesam na vrijeme rekao. Znam šta pričam”, zaključuje Medojević.

Abazović se izvinjava cetinjanima! Više o tome OVDE.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA