Najnovije

Jedan sa ovog spiska radi Vučiću o glavi: Ko je zmija u nedrima? (VIDEO)

"Ko je zmija u nedrima Aleksandra Vučića " bila je tema jutarnjeg programa Hepi televizije, a diskusiju o tome vodili su analitičar Tomislav Kresović, predsednik Sindikata policijskih starešina Blažo Marković i lider Srpske Desnice Miša Vacić.

Na koga je mislio? (Foto: Jutjub)

Vacić je rekao da Vučiću o glavi radi osoba u njegovom okruženju, a da je ta osoba verovatno u prvih 10 potpisnika peticije za podršku predsedniku Vučiću.

- Vučića ne može da ugrozi Dragan Đilas ili neki politički oponent već “zmija u nedrima” koja se nalazi u njegovom okruženju koja se možda nalazi u prvih 10 potpisnika one peticije za podršku Aleksandru Vučiću – ukazao je Vacić koji je podsetio na istorijat političkih atentata i činjenice da su iza njih često stajali ljudi najbliži vladaru koji je ubijen.

Vacić je rekao da se na spisku prvih 10 potpisnika nalazi i njegovo ime, ali da on nije deo SNS, da sebe smatra opozicijom ali je potpiciju potpisao kao podršku instituciji Predsednika Srbije.

Zanimljivo je da se na spisku prvih 10 potpisnika koje je Vacić pomenuo nalaze Ana Brnabić, Darko Glišić, Nikola Selaković i Nebojša Stefanović.

Pogledajte ceo spisak i zaključite na koga je Vacić mislio.

Danas se u Beogradu održava protest protiv najavljenih mera, više o tome pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA