Najnovije

TO BI IZAZVALO HAOS: Šešelj upozorio na mračan scenario, pa saopštio loše vesti za kreatore užasa (VIDEO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da eventualnu smenu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika od strane Kristijana Šmita nije moguće sprovesti.

Šešelj (Foto: Jutjub)

- Hapšenje Dodika bi stvorilo haos, ali nemoguće ga je uhapsiti ako on ne ode tamo mečki na rupu. Ako ga Kristijan Šmit slučajno smeni, on ne može sprovesti tu smenu. Nije ovo 1998. godina, pa da patroliraju snage SFOR-a i da hapse koga hoće i smenjuju koga hoće - rekao je Šešelj u jutarnjem programu Hepi TV.

Šešelj je, govoreći o situaciji u Crnoj Gori, rekao da predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u strane ambasade može da ide samo u slučaju nekih svečanih prijema, prenose "Novosti". 

Podsećamo, na pitanje o razgovoru sa Šmitom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je danas sreo, da su se pozdravili i kratko razmenili mišljenja. Dodao je da bi trebalo da se sretnu, ali da tačan datum ne zna.

- Razgovaraćemo uskoro. Za nas je važno i dobro je da Šmit nije poslušao besmislene zahteve. Neki ljudi ne mogu da razumeju koliko je to neodgovorno i opasno. Videćemo kakvi će zaključci biti po tom pitanju - rekao je Vučić danas u Sloveniji.

Kako je dečak ohladio Putina pogledajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti/ Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA