Najnovije

Nezavisna istraživanja otkrivaju alarmantne stvari: U vakcinama se nalaze grafen oksid i …?!

Budući da je sastav vakcine protiv kovida i dalje zvanično tajna, sprovedeno je nekoliko nezavisnih studija naučnika koji su uspeli da dođu do neiskorišćene vakcine (što nije lako), dok su neki drugi naučnici proučavali krv vakcinisanih. Glavno otkriće svih ovih studija i supstanca oko koje se sve vrti je grafen oksid. Ova supstanca je pronađena u svim proučenim vakcinama protiv mRNK, svih proizvođača, kao glavni sastojak, kojih je u vakcini preko 99%. I parazit Tripanosoma cruzi je takođe pronađen.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Španska studija

U junu 2021. godine naučnici sa Univerziteta u Almeriji prvi su zaključili i prijavili da se mRNA vakcine za Kovid sastoje od velike većine grafen oksida. Originalnu studiju prevedenu na engleski možete videti OVDE.

Ispitivanje dr Roberta Janga 

Zatim imamo nezavisni pregled koji je obavio čuveni dr Robert Jang. NJegov dokument možete pogledati OVDE. Koristio je različite tehnike ispitivanja elektronskom mikroskopijom, ali zaključak je bio isti – grafen oksid je prisutna supstanca, zajedno sa mnogim drugim supstancama koje proizvođač nije deklarisao.

Da biste dokument lakše razumeli, pogledajte ovaj sažeti video zapisu kojem dr Jang prolazi kroz taj dokument i detaljno objašnjava šta je pronašao.

On kaže da je Fajzer u studijama znao gde su čestice vakcine završile: 70% u jajnicima, 20% u koštanoj srži i 10% u srčanom mišiću. On objašnjava kako se to može programirati pomoću nukleinskih kiselina. Pretpostavlja da se radi o prikrivenoj sterilizaciji ljudi, zatim povećanju leukemijskih bolesti uništavanjem koštane srži i napadom na srce, što zatim uzrokuje srčane probleme.

NJegove tvrdnje potkrepljuje činjenica da se miokarditis (upala srčanog mišića) sve više zvanično prijavljuje kao nuspojava vakcine protiv Kovida, posebno kod mlađih muškaraca. A za ostalo ćemo za nekoliko godina saznati da li (ili kada) postoji masovna neplodnost žena i širenje leukemije.

Doktor Jang kaže da je unutra pronašao i mikroskopski parazit – Tripanosoma cruzi. Jednostavnim istraživanjem možete saznati da je Tripanosoma cruzi parazit koji uglavnom živi u životinjama, a kada uđe u ljudsko telo, najviše napada – miocite, ili ćelije srčanog mišića! Dakle, opet veza sa srcem i miokarditisom kod mladih ljudi. Osim toga, dr Jang spekuliše da je verovatno zato ivermektin toliko efikasan kod nekih ljudi u lečenju navodnih simptoma Kovida, jer je ivermektin zapravo lek protiv parazita. Kockice se slažu jedna po jedna.

Postavlja se pitanje zašto bi neko sve ovo radio? Prema dosad dostupnim informacijama, mogli bismo zaključiti da je to – daljinsko upravljanje ljudima. U ovom članku, koji je objavila Rokfeler fondacija, možete videti kako su naučnici, nakon mnogih neuspelih pokušaja, ipak uspostavili najbolji metod za kontrolu uma, a to je tzv. magnetogenetika ili radiogenetika. Članak objašnjava kako su naučnici uspeli da uspostave potpunu kontrolu nad miševima, njihovim srcem i funkcijama mozga. To su uradili koristeći feritin, magnetni protein o kome smo gore pisali (veza na vrhu). Pomoću genetski modifikovanog virusa uspostavili su ulazak u membranu neurona i kontrolisali ga pomoću radio talasa i mašine za snimanje magnetnom rezonancom. Ukratko, daljinski su kontrolisali miša, mogli su da ga učine gladnim, ljutim, srećnim, mirnim, šta god požele.

Grafen oksid se ne spominje u tom Rokfelerovom članku, ali princip je isti. Ako je ljudsko telo ispunjeno supstancama koje imaju magnetna i elektromagnetna svojstva, onda se na te supstance može delovati daljinski, različitim frekvencijama.

Kina najavila da je spremna da izvede preventivni nuklearni udar na Sjedinjene Države. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA