Najnovije

Zašto se Vučić juče sastao sa zapadnim ambasadorima a danas odbio Rusiju i Kinu?

Aleksandar Vučić juče se, 27. septembra, u svojoj rezidenciji sastao sa ambasadorima Sjedinjenih Država i drugih zemalja Zapadne Evrope, kako bi od njih dobio nova uputstva u vezi sa izdajom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Danas, 28. septembra, Aleksandar Vučić odbio je da se sastane sa tradicionalno bratskim ambasadorima Rusije i Kine. Sastanak su tražili ambasadori Rusije i Kine, pa je ovo jasan šamar državama koje najviše podržavaju Srbiju kada je reč o Kosovu i Metohiji.

Čak i da se naknadno sretne sa predstavnicima Moskve i Pekinga, jasno je da Vučić kreće u realizaciju spoljne politike koja će voditi udaljavanju Srbije od saveznika sa istoka, a što će imati katastrofalne posledice, ne samo kada je reč o Kosmetu.

Da bi zadržao svoj mafijaško-izdajnički kartel na vlasti, Vučić je obećao sve: i Rio Tinto, i „rešenje“ kosovskog problema, i da pusti Republiku Srpsku niz vodu, i da se distancira od Rusije i da na kraju Srbiju (i zvainčno) uvede u NATO.

Na nove pritiske Zapada povodom proizvodnje i šverca narkotika i oružja u režiji vladajućeg režima u Srbiji, Vučić je odgovorio novim, dodatnim obećanjima i novom izdajom, pa tako nikoga i ne treba da začudi pozitivan izveštaj briselskih predstavnika o izbornim uslovima u Srbiji.

Vučić priprema još jednu izbornu farsu i prevaru, za koju će mu, kako sada stvari stoje, svetska duboka država ponovo pružiti legitimitet, ali će od njega tražiti ekspresne protivusluge, koje neće moći više da odlaže. Sve ovo jedino može da spreči usnili narod Srbije.

KFOR preuzima administrativne prelaze! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA