Najnovije

"Ovi su efikasniji od ISIS-a!"

- Prateći učestale havarije koje se dešavaju u elektroenergetskom sistemu Srbije jasno se može uočiti efekat mudre Vučićeve politike i strateškog opredeljenja da se uloži 600 miliona evra državnih para u otkup prava na prenos Premijer lige - smatra predsednik Narodnog slobodaraskog pokreta Miroslav Parović.

- Direktni prenosi fudbalskih utakmica iz Engleske koje će građani Srbije gledati preko kablovskih operatera plaćenih 200 miliona evra državnih para drastično će povećati proizvodnju uglja i električne energije, kao  energetsku efikasnost. Takođe, gledanje na desetine televizijskih serija, rijaliti šou programa kao i novih televizija sponzorisanih od strane Telekoma povoljno će uticati na smanjenje gasova sa efektom staklene bašte i drugog zagađenja iz naših termoelektrana i toplana čime će se Republika Srbija pripremiti za uvođenje posebnih poreza od strane EU – ironičan je Parović.

On kaže da strateško opredeljenje Vučićevog režima da uloži bezmalo dve milijarde evra državnih para u različite televizijske formate umesto u elektroenergsteki sistem u kojem najmlađi izvor električne energije ima četrdeset godina je nešto što će se izučavati kao politička patologija.

- Kao poseban slučaj u toj patologiji izučavaće se naređenje direktno dato od Aleksandra Vučića da stotine pripadnika srpskih službi bezbednosti danima špijuniraju radnike i postrojenja EPS-a zbog sumnji da se vrše namerne sabotaže. Ne znam šta su zaključci iz istrage tih naših agenata, ali ja sumnjam da su nam kompletni idioti sabotirali čitavu državu i da zaista pored Ane Brnabić, Milorada Grčića, Radeta Baste i drugih Vučićevih kadrovskih rešenja nikakvi strani agenti nisu potrebni jer su ovi efikasniji od ISIS-a! – kaže on.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA