Najnovije

SKANDAL UŽIVO! NOVINARI VREĐALI NOVAKA: "PODLI SE*ONJA" Brutalne uvrede za Đokovića, ovo je sramota Australije! (VIDEO)

Novak Đoković pobedio je Vladu Australije na sudu u Melburnu, ali njegovo pojavljivanje na terenima Australijan opena i dalje nije po ukusu mnogih. Svoj stav o ovoj temi imali su i voditelji australijske televizije "Kanal 7", ali nisu znali da ih kamere i dalje snimaju.

Muškarac i žena su u studiju nastavili da komentarišu slučaj o kojem priča ceo svet, nesvesni da ih kamere snimaju i da bi snimak njihovog razgovora uskoro mogao da se nađe na internetu. Brutalno su vređali novaka Đokovića, uz nekoliko neprimerenih reči.

Tokom ovog razgovora dva puta je upotrebljena reč "se*nja", a kritikovali su se Novakovi postupci u poslednjih mesec dana. Išli su toliko daleko da su zaključili da nije ni imao korona virus, već da je to sve laž!

Novak Đoković je već počeo da trenira u Melburnu. Ovako je izgledao današnji trening:

"Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Izlaziti napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući", zaključili su voditelji ove televizijske emisije, dok su mislili da ih kamere ne snimaju.

NJihov govor potrajao je još malo, a na društvenim mrežama pojavio se kompletan snimak ovog sramnog nastupa.

"Većina ljudi misli da je on se*onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. NJegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki...", dodali su njih dvoje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA