Najnovije

Nije bilo razloga da se Đoković cijepi

Dosta je više idiotizma i histerije prouzrokovanih onima koji su laboratorijski napravili virus SARS-CoV-2, koji prouzrokuje bolest Kovid 19, pustili ga u promet i pobili nekoliko milijuna ljudi, napravili genocid svjetskih razmjera. O njima, koji sjede u predsjedničkim i vladinim foteljama, te koji su na čelu transnacionalnih farmaceutskih kompanija, a koje podržavaju korumpirani naučnici svih vrsta, nitko ne govori. Stvorili su od nas pomahnitale osobe, ulili nam strah u kosti, zbog čega smo izgubili svaku moć logičnog zaključivanja. Jedino što sada znamo, to je da se kao životinje obaramo jedni na druge i vidimo neprijatelja u svakom tko se ne vakcinira, ne nosi masku i ne drži dovoljnu „socijalnu distancu“.

Piše: Emil Vlajki


Uzgred rečeno, da li ste se ikada zapitali zašto od Kovida 19 ne umiru predsjednici republika, vlada, ministri, monarsi, predsjednici kompanija i slični? Jedina trojica lidera svojih zemalja koji su umrli (tvrdi se od ove zaraze) su trojica afričkih predsjednika neposredno nakon što su se suprotstavili diktatu farmaceutskih kompanija!? Ah, te „koincidencije“! Ali to nije tema ovog članka. Prebacimo se na logiku.

-Statistika veli da oni koji su u tridesetim godinama, koji nemaju nikakvih morbiditeta (ozbiljnih bolesti), NE UMIRU OD KOVIDA 19. Jednostavno, razbole se i za desetak dana to prebole.

Teže posljedice zaraženih u to doba su na nivou statističke greške (vidi moju knjigu Korona i naučni članak Coronavirus in Light of Philosophy).

-Da, reći će pametnjakovići, ali moramo biti odgovorni, misliti na druge. Ako se ne cijepe, razboljet će se i zaraziti druge, nemoćnije.

Ovo je veće ruganje zdravom razumu, jer i oni koji su cijepljeni, razbole se od novih oblika Korone (čitaj: umjetno proizvedenih, laboratorijskih sojeva).

Dakle: cijepili se ili ne cijepili, mogu se razboljeti i prenijeti bolest; nema pouzdanih statistika, ali se čini da oni koji su se cijepili, da se oni lakše razbole od novih sojeva!

-Pametnjakovići, u nedostatku argumenata: da, li cijepljeni lakše podnose bolest (ovo je već ruganje zdravom razumu).

-To je točno, ali ovdje pričamo o prenošenju bolesti, a ne o tome kako je netko podnosi. Ergo, osoba Đokovićevih godina i zdravlja, bez problema će to podnijeti.

Da rezimiramo:

-Cijepio se Đoković ili ne, on će tu zarazu lako preboljeti.

-Cijepio se Đoković ili ne, on se, kao i svatko drugi, može zaraziti i to prenijeti.

Pametnjakovići u nedostatku argumenata:

-Ovdje se radi o opće prihvaćenom (čitaj: nametnutom) principu i moramo ga se svi pridržavati.

Ne ulazeći u individualne i grupne posebnosti, ignorirajući ih u ime nametnutog općeg principa, sprovodi se totalitarizam, fašizam, diktatura, kako god tko hoće da to nazove!

Zar nije bilo lakše australijskim vlastima da su Đokovića testirali i vidjeli da li je bolestan ili ne? Pa ako je zdrav da ga puste da trenira pred takmičenje. Umjesto toga, podvrgli su ga psihičkoj i fizičkoj torturi. Sada nastoje od njega napraviti lažova, nastoje beskrupulozno poniziti osobu koja je najbolji teniser svih vremena, koja je živa legenda i koja će zauvijek tako ostati.

I neka mi ne pričaju kojekakvi pametnjakovići kako se tu radi o kapricu nekih australijskih političara, kao i o poštivanju australijskih zdravstvenih principa.

Ima naravno i toga, ali to nije glavni problem. Stvar je u tome što je Đoković Srbin, „mali Rus“, što se Vučić, izgleda, sve više udaljava od Zapada, što ne ulazi u NATO, što ne daje sankcije Rusiji, što odbija sankcije Dodiku. Oni hoće da slome najboljeg tenisera svih vremena KAO SRBINA, A NE KAO ĐOKOVIĆA! 

Predhodne tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA