Najnovije

Protest ispred RIK-a u 18 časova kako bi odbranili izborne rezultate od krađe i pokazali da NE damo Ustav!

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović istakao je odličan rezultat referendumske opcije „protiv“ u nizu gradova u Srbiji, ocenjujući da su „ustavobranitelji i patriote odbranile srpski ustav“.

On je čestitao svim građanima koji su na ovaj način „pokazali zube“ kompletnoj mašineriji vlasti, ali i strancima koji su „sponzorisali izmene ustava“.

Obradović je podsetio da su Dveri predvodile ustavobraniteljski front koji je vodio kampanju protiv promena, u, kako je rekao, nedemokratskoj atmosferi i medijskom mraku.

„Dveri su verovale u pobedu, dale su najveći broj članova referendumskih odbora od svih opozicionih stranaka, koji i dalje rade da sačuvaju izbornu volju građana od krađe“, rekao je lider Dveri.

Kako je naveo, postignuti rezultat je „velika pobeda“, rekao je Obradović navodeći gradove i opštine u kojima je opcija „ne“ ubedljivo prevagnula.

„U Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Pančevu, Kraljevu i nizu drugih mesta režim je poražen. SNS samo izbornom krađom može da preokrene te brojke.“

Obradović je dodao kako je „Aleksandar Vučić ovakvim rezultatom ozbiljno načet“ i kako će izbori 3. aprila biti prilika za potpuni poraz režima.

„Prvi sledeći poraz će im biti nanet kada oteramo Rio Tinto iz Srbije i to će se desiti vrlo uskoro, a onda idemo na aprilske izbore gde Vučić definitivno pada“, kaže predsednik Dveri.

On se takođe osvrnuo i na stranke opozicije koje su bojkotovale referendum, ocenivši da su one „pobegle od borbe“.

„Čemu se oni nadaju na izborima, sa čime će izaći pred srpski narod, kada su u ovoj borbi pobegli i sakrili se? Stranačke kalkulacije i mišljenja zapadnih ambasada su im važniji od srpskog ustava i građani će to znati da kazne na izborima“, oštro zaključuje Boško Obradović, uz poziv svim patriotama i ustavobraniteljima da dođu na sutrašnji protest ispred RIK-a u 18 časova kako bi odbranili izborne rezultate od krađe i pokazali da NE damo Ustav!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA