Najnovije

Zašto je Vučić ljut ako je postigao veliku pobedu?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je najbližim stranačkim saradnicima u SNS da je jako nezadovoljan rezultatima referenduma, a naročito kampanjom i zalaganjem funkcionera naprednjaka - tvrdi Informer i drugi naprednjački mediji.

- Evo, vi ste pametni, uzmite sada pa vi vodite stranku! - poručio je Vučić najbližim saradnicima – citira Infofmer jednog naprednjaka dodajući da je Vučić bio jako besan.

- Predsednik je rekao da ne razume da je toliko mnogo oportunista u SNS, ljudi koji stranku koriste samo za ličnu korist i privilegije, a ne rade gotovo ništa kad su u pitanju najvažniji državni i nacionalni interesi… - prenosi sagovornik Informer.

Mediji dalje navode da je Vučić otkazao brojne sastanke i da želi da se posveti analizi rezultata referenduma.

Međutim, mnogi na javnim mrežama su pitali zašto je Vučić besan kada je na konferenciji za medije gde je saopštio rezultate nevešto glumeo radost.

- "Vučić ljut na saradnike!  Otkazao sve nastupe da bi se posvetio analizi rezultata referenduma". Ali - zašto "ljut"?! Zar nije postignut "uspeh i velika pobeda"? A plus i ovo što je glasalo "protiv" su, kako reče, u velikom broju njegovi glasači. Zna ON dobro kakva je to "pobeda" – napisao je na Tviteru urednik NSPM Đorđe Vukadinović.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA