Najnovije

Milo se još jednom preračunao – DPS je gotov!

Neobično je, pomalo i komično, ponašanje Demokratske partije socijalista (DPS)  nakon najnovijeg razvoja političke situacije, ocjenjuje politički analitičar Boško Vukićević.

„Naime, DPS se prethodnih mjeseci na jedan energičan, rekao bih i frenetičan način, zalagala za vanredne izbore kao jedino rešenje izlaska iz političke krize. Na osnovu posljednjih informacija DPS se više ne zalaže za vanredne izbore, već će u Parlamentu glasati protiv takve inicijative“, ističe Vukićević.

Takva poslovična neprincipijelnost, prema njegovim riječima, nije samo pokazatelj ogoljenog oportunizma kriminogene partije, njihovog projekta da povrate neke fotelje kršeći volju građana.

„Ne, to je prije svega pokazatelj slabosti DPS-a. Oni sada izbore odbijaju, jer znaju da na izborima nemaju šta da traže, da će glasanje značiti njihov konačan sunovrat. Oni su ovakvim potezom javno priznali da već sada predstavljaju ubjedljivu društvenu manjinu. No, upravo takva javna manifestacija slabosti značiće i krah prevarantskog projekta i nadanja DPS-a. Do izbora svakako mora doći u najkraćem mogućem roku, oni su trenutno jedino rešenje izlaska iz krize, jer svako drugo, uključujući manjinsku Vladu sa podrškom DPS-a vodi u sukobe i haos“, smatra on.

I pored nejedinstva, prevara i kolosalnih grešaka u političkom ambijentu koji je u avgustu prošle godine porazio diktatora, Milo se, kaže Vukićević, još jednom preračunao.

„DPS je gotov“, zaključio je on.

Izvor: In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA