Najnovije

Ivan Pajović: Dovode nas u situaciju da prodamo EPS i kupujemo sopstvenu struju od stranaca (Video)

Uslovno rečeno iz energetske krize koja je sasvim sigurno veštački izazvana najveći profit ima Rusija!

Gost nove emisije Vaseljenska TV bio je prof. dr Ivan Pajović koji je govorio o posledicama energetske krize koja sve više zahvata čitavu Evropu, ali i Aziju i objasnio kako će posledice svega toga biti tek vidljive na ekonomskom nivou.

Pajović je izjavio i da uzrok kvarova na mreži u EPS-u, dolazak Zelene agende u Srbiju jesu posledice strane agenture čiji je krajnji cilj prodaja i resursa i energetskih kompanija strancima!

Na konstataciju da iz krize koja je pogodila Nemačku koja je smenom Merkelove startovala novim odnosom prema Rusiji i zaustavila Severni tok, najviše profitira Amerika on je rekao da se Amerika iz petnih žila trudi da zaustavi Rusiju na tom putu.

„Mi smo videli kako Amerika nije dopustila gradnju Južnog toka. Američki zvaničnici još u vreme Angele Merkel su lupali šakom o sto i govorili, kroz Severni tok će ići samo vazduh i ništa više…Sada su na vlast došle njihove zelene marionete, što nisu čak ni obične marionete već agentura. Amerikanci imaju za cilj da spreče Ruse da trguju gasom i to po jako povoljnim cenama i drugo Amerikanci se trude da prodaju svoj prirodni, pečeni naftni gas, koji je tri puta skuplji od ruskog…“

Pajović je dodao da sve ono što se dešava unutar Evropske unije, itekako će se odraziti i na nas, jer iako nismo deo EU, mi smo jedan njen prilepak koji ispunjava sve što oni zatraže od nas, a kriza, po njegovim rečima tek stiže.

O nuklearnoj energiji, zelenoj agendi i ceni ruskog gasa u Srbiji poslušajte u celoj emisiji.

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA