Najnovije

Da li ovo znači da je Novak definitivno odustao od Australijan opena? (FOTO)

Na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića, Australijan open se ne nalazi u rasporedu nastupa najboljeg tenisera sveta, te se povela diskusija da li je to dokaz da je Novak posle višesatne drame ipak odustao od prvog Grend slema u godini.

Na Noakovom oficijalnom sajtu, u delu predviđenom za raspored nastupa, za januar mesec stoji: "U ovom momentu nema zakazanih događaja", pa se postavlja pitanje da li je prvi reket sveta odučio da "digne ruke od svega".

Podsetimo, prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću nije dozvoljen ulazak u Australiju zbog problema sa vizom. Federalna carinska služba kontaktirala je vladu države Viktorija, čiji je glavni grad Melburn, nakon što je ustanovljeno da je Đokovićev tim podneo zahtev za pogrešnu vrstu vize.

Đoković je čitav dan proveo u izolaciji na aerodromu čekajući odluku australijskih vlasti.

Đoković je u utorak saopštio da će igrati na prvom grend slem turniru u sezoni (Australijan open), nakon što je dobio medicinsko izuzeće, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa.

Đoković će morati da napusti Australiju u toku dana, ali njegovi advokati pokušavaju da ospore odluku, javljaju australijski mediji.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA