Najnovije

VATRENA KIŠA NAD UKRAJINOM: Rusija uzvraća udarac zbog Krimskog mosta - eksplozije u Kijevu, Lavovu, Žitomiru (VIDEO)

Ukrajinski mediji tvrde da je u Kijevu odjeknulo nekoliko eksplozija, a informaciju je potvrdio i gradonačelnik Vitalij Kličko. Prema navodima medija, eksplozije se i dalje čuju u ukrajinskoj prestonici, kao i u Lavovu.

„U Kijevu su odjeknule četiri ekplozije. Javljaju da radi protivvazdušna odbrana u Kijevskoj oblasti... Posle eksplozija u gradu je primećen dim“, prenosi agencija Unian na svom telegram kanalu.

„Žitelji prestoničkog Pečerska govore o tri snažne eksplozije. Čuli su ih i u drugim delovima Kijeva“, piše Strana.ua na svom Telegram kanalu.

Prema rečima gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička, eksplozije su se čule u centru grada – Ševčenkovom rejonu. On je naveo da sve službe idu na lice mesta, a da će detalje saopštiti kasnije.

Savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko napisao je na Tviteru da je jedna od raketa u Kijevu pala u oblasti spomenika Gruševskom u Vladimirskoj ulici. Tu se nalazi kancelarija Službe bezbednosti Ukrajine, a nedaleko se nalazi i kancelarija predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog.

Ukrajinski mediji, takođe, prenose da eksplozije odjekuju u Žitomirskoj i Kijevskoj oblasti, a gradonačelnik Dnjepropetrovska prenosi da se eksplozije čuju i u toj oblasti kod Dnjepra.

Ukrajinski list Strana.ua prenosi da se eksplozije čuju i u Hmeljnickom, a preneta je i informacija o eksplozijama u Ternopolju, na zapadu Ukrajine.

Kada kreće ruska ofanziva saznajte OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA