Najnovije

EMIL VLAJKI: Kraj Dodikove vladavine (3)

„Ja savršeno živim, u savršenoj laži Imam sve sto ima cenu, al srce svoje traži Dobrodošao u dvadeset i prvi vek“ (Miligram, 21. vek) Ja, Nostradamus XXI stoljeća, prije nego što pređem na sadržaj ove kolumne, moram nešto kazati o sebi. U XVI vijeku u Provansi, Francuska, podržao sam Kopernikovu teoriju da je zemlja okrugla, a sto godina prije Galilea, rekao sam da se ona okreće oko sunca. U svojoj knjizi 'Proročanstva', predvidio sam ubojstvo Kenedija, dva svjetska rata i napad Al Kaide u NJujorku, u rujnu 2001. godine. Pošto je ovo što se događa u Republici Srpskoj, BiH, uvod u najmračnije događaje svjetskih zbivanja, prorokujem, već po treći put, ono što će se dešavati s tim u vezi.

Emil Vlajki (Ilustracija: Pravda)

Piše Emil Vlajki

U prethodnim kolumnama, prorokovao sam kraj Dodikove vladavine, izbor Jelene Trivić za predsjednicu Republike Srpske i odluku CIK-a (Centralna izborna komisija BiH) da se izvrši ponovno prebrojavanje glasačkih lističa koji se nalaze u izbornim vrećama u Sarajevu, zbog mogućih izbornih prevara. I zaista, tajanstvene vreće u kojima ima svega i svačega su otvorene u Zetri (Zelenoj tranzverzali) i prebrojavanje je počelo.

Prije svega, treba reći da su ove tajanstvene vreće putovale iz Republike Srpske prema centru muslimansko-hrvatske federacije, čudnim putanjama prije nego što će po protokolu židovske mistične Kabale njihov sadržaj, glasački lističi, biti protumačen egzoteričnim kombinacijama brojki i slova.

Pošto živim u XXI vijeku, moja su predviđanja kibernetizirana.

'Input' je volja građana Republike Srpske po kojoj je Milorad Dodik, u izbornoj trci za predsjednika ovog BiH entiteta, sa nedostižnom prednošću u odnosu na protukandidata jelenu Trivić.

'Crna kutija' su vreće sa glasačkim lističima koji su moćnim vradžbinama transformirani u tko zna što; ni sam Gospod se tu ne bi snašao.
'Autput' je izražena volja božanskog CIK-a koja slijedi nakon završenog prebrojavanja.

Pošto je 'autput' najznačajniji dio kibernetskog modela, ja, Nostradamus, prorokujem da će CIK proglasiti upravo održane izbore nevažećim i da će narediti novo glasanje za izbor predsjednika Republike Srpske! Isto tako prorokujem da će slijedećeg dana SAD i Velika Britanija podržati odluku CIK-a.

Banja Luka, 24. listopada, 2022. ljeta Gospodnjeg.

Prethodnu kolumnu Emila Vlajkija pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA