Najnovije

"PRLJAVI" AMER TUKAO SRBINA: Nestašni dečko NBA lige umalo teže povredio Jokića (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su Golden Stejt na gostovanju i tako došli do prve pobede u novoj sezoni NBA lige - 128:123.

Nikola Jokić je dominirao i bio je najbolji na terenu sa prvim tripl dablom u ovoj sezoni - 26 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

Košarkaš Voriorsa Drejmond Grin "tukao" je srpskog centra tokom celog meča, igrao na ivici težih faulova kako je i navikao, ali je u završnim momentima preterao. Do te mere da je skoro teže povredio Jokića, kada mu se bacio preko noge, pa su svi u Denveru pretrnuli od straha. 

Jokić je pao na parketu i imao bolnu grimasu. Grin je nepromišljeno, možda i namerno, pao preko Jokićeve noge, a Srbin je na kraju čučnuo kako bi proverio da je sve u redu. Ubrzo je potapšao Grina po stomaku kao da želi da pokaže da mu oprašta.

Podsećanja radi, Drejmond Grin je pre NBA sezone napravio haos u timu kada je nokautirao DŽordan Pula kome je čitava jedna polovina lica bila modra od udarca.

Bio je nakratko izbačen iz tima, ali je vraćen za početak NBA sezone. To je moglo skupo da košta Nikolu Jokića. Jeste Grin bespoštedni borac, ali se služi svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima, pa i ne čudi što ga javnost vidi kao najprljavijeg igrača NBA današnjice.

Snimak uništene kolone ukrajinskih tenkova pogledajte OVDE.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA