Najnovije

Podneta krivična prijava protiv Mirjane Karanović nakon što je nanela teške telesne povrede starici

Mirjana Karanović juče je saslušana zbog sumnje da je u Katanićevoj ulici nanela teške telesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti.

-Juče je spitan oštećeni, dao je izjavu povodom predmetnog događaja. Imajući u vidu da je za drugoosumnjičenim raspisana potraga i da će se po pronalasku obaviti saslušanje, neću istupati sa informacijama koje se tiču izjave oštećenog, jer odavanje takvih podataka može uticati na dalji tok postupka - nezvanično se saznaje od izvora.

Podsetimo, starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa negom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala. Slučaj je prijavljen policiji.

Tim povodom kontaktirana je Mirjana Karanović kojoj je u tom trenutku zakucala policija na vrata.- Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije - rekla je kratko Mirjana Karanović za Telegraf.

Šta Ukrajincima sprema štab generala Surovikina saznajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA