Najnovije

PAVIĆ: Hadžifejzović pravi atmosferu za ugrožavanje života Dodika

Vlasnik sarajevske Fejs televizije Senad Hadžifejzović pravi atmosferu za ugrožavanje života predsednika Republike Srpske porukom da je ubistvo način eliminacije Milorada Dodika sa političke scene, izjavio je politički analitičar Aleksandar Pavić.

Aleksandar Pavić (Foto: Jutjub)

Pavić smatra da je reč o ogromnom skandalu, koji Hadžifejzović želi da neutrališe klasičnom zamenom teza, tako što od sebe pokušava da napravi žrtvu.

- On to radi iako je jasno da je učinio nešto što je neoprostivo i time trajno sebe diskvalifikovao i kao novinara i kao javnu ličnost - rekao je Pavić za Srnu.

On je dodao da je jasno da Hadžifejzovića zbog toga niko neće diskvalifikovati u Sarajevu.

- Međutim, ljudi iz Republike Srpske, svi koji drže do sebe, trebalo bi da izbegavaju da idu kod njega - naveo je Pavić.

Prema njegovim rečima, ono što je prethodilo skandaloznoj poruci u ubistvu Dodika u tom intervjuu govori o mentalitetu političkog Sarajeva, jer su u emisiji opet pozivani stranci da se umešaju u rešenje u BiH.

- To su ta lica koja u BiH hoće da stvore trajni protektorat kako bi se stranci mešali non-stop i kako bi oni, u prvom redu, Amerikanci bili ti koji se pitaju i izvršavaju sve muzičke želje političkog Sarajeva - ukazao je Pavić.

On je naglasio da to nije ni približno skandalozno kao pozivanje na Dodikovo ubistvo, ali govori o mentalitetu koji vlada u Sarajevu.

- Sva ta politička klasa u Sarajevu tako misli. Jednostavno, sada je progovorila Hadžifejzovićeva podsvest, a to što je on rekao misle i svi ostali - zaključio je Pavić.

Vlasnik i direktor sarajevske Fejs televizije Senad Hadžifejzović je, tokom razgovora sa gostom u emisiji o tome šta da se radi sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, upitao da li je rešenje da se "smeni, smiri, ubije?".

Hadžifejzović se ceo dan juče nije oglašavao u vezi s tim, da bi tek sinoć objavio saopštenje u kojem optužuje druge ljude, uz montirani video-snimak gde umesto "ubiti" kaže "umiriti", što je objavila i BN televizija, bliska opoziciji u Srpskoj.

Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA