Najnovije

PUTIN STRPLJIVO ČEKA PRAVI TRENUTAK: Ni Hitler ni Napoleon nisu mogli protiv ruskog aduta

Autori francuskog izdanja Reseau International ocenjuju da Moskva samo čeka pravi trenutak da poveća tempo specijalne operacije u Ukrajini

Vladimir Putin. (Foto: ria.ru)

Severnoatlanski savez bi uskoro mogao pasti na kolena pred Rusijom, a Moskvi će u tome pomoći poznati adut, smatraju autori francuskog izdanja Reseau International.

Prema rečima novinara, NATO već puca po šavovima, jedva se održava pod naletom ekonomskih, energetskih i političkih kriza. Ali, agresivnom savezu nije suđeno da preživi poslednji argument Ruske Federacije, kažu analitičari. NATO će uskoro pasti na kolena protiv Rusije.
-Dolazi general Zima, a ovaj general je Rus. Napoleon i Hitler su to naučili iz sopstvenog iskustva, ali malo kasno. Dakle, da bi bacila NATO na kolena, Rusija se sprema da krene u odlučnu ofanzivu uz podršku generala Vintera, pišu novinari RI.

Prema rečima autora publikacije, sa dolaskom hladnog vremena, Oružane snage Ruske Federacije će postati aktivnije i povećati tempo specijalne operacije u Ukrajini. Istovremeno, energetski problemi u zemljama EU dostići će svoj maksimum, podsetio je Reseau International.

O stanju na ukrajinskom frontu pročitajte OVDE.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA