Najnovije

Dragan Đilas: Izvinjavam se Beograđanima što sam Aleksandra Šapića postavio za svog pomoćnika

Predsednik stranke slobode i pravde Dragan Đilas izvinio se građanima Beograda što je u vreme kada je vodio glavni grad, prihvatio da Aleksandar Šapić bude pomoćnik gradonačelnika.

Đilas je na Tviteru podelio snimak izjave aktuelnog gradonačalnika Aleksandra Šapića u kojoj ga kritikuje što je 2011. godine građanima delio sadnice trešnje.

Bivši gradonačelnik je podsetio da je povod za to tu akciju bio zemljotres i cunami u Japanu, u kom je poginulo 16.000 ljudi.

„Kao znak solidarnosti podelili smo 1001 sadnicu japanske trešnje na Trgu republike. Izvinjavam se Beograđanima što sam prihvatio da ovakvog čoveka postavim za svog pomoćnika“, napisao je Đilas.Šapić je u utorak, odgovarajući na pitanja novinara o nabavci 100 novih autobusa na gas, rekao kako je Đilas 2011. godine građanima delio sadnice trešnje, i da se „ne seća da ga je neko pitao što si kupio trešnju, a što nisu višnju, ili što nam nisi dao pare da mi sami kupimo“.

Podsetimo, Dragan Đilas je bio gradonačelnik Beograda od 2008. do 2013. godine, dok je Šapić funkciju njegovog pomoćnika obavljao od 2009. do 2012. godine.

ULOG JE CELA RUSIJA: Rusi su ovo shvatili neozbiljno, jedini izlaz im je pad Kijeva! (VIDEO)

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA