Najnovije

Otkriveno u kom slučaju će Rusija pokrenuti veliku ofanzivu

Ruska Federacija će preduzeti sve neophodne mere vojno-političke prirode, ako kijevski režim odbije da sprovede diplomatski proces za rešavanje ukrajinske krize.

Foto: mil.ru

Do ovog zaključka došao je poznati ruski vojni ekspert, rezervni pukovnik Mihail Hodarenok.

On je na svom „Telegram“ kanalu detaljno govorio o kompetentnoj poziciji ruskog rukovodstva, a takođe je objasnio u kom slučaju će Oružane snage RF pokrenuti veliku ofanzivu na Ukrajinu.

Hodarenok je pre svega skrenuo pažnju na to, da se na međunarodnoj sceni odvijaju krupne spoljnopolitičke konsultacije, uz pomoć kojih zapadne zemlje žele da sukob u Ukrajini prenesu na diplomatski plan.

Trenutno, kijevski režim, uprkos pritiscima SAD, Britanije i EU, pokušava da pokaže sopstvenu inicijativu, odbijajući da pregovara sa Rusijom. Međutim, takvo ponašanje ukrajinskog predsednika i njegovih saradnika, moglo bi da ima ozbiljne posledice po celu zemlju.

Prema rečima vojnog eksperta, ukoliko do novih rusko-ukrajinskih pregovora, koji bi mogli da se organizuju u bliskoj budućnosti ne dođe ili ne uspe, Oružane snage Rusije biće prinuđene da sa novom snagom nastave „specijalnu operaciju“, i pokrenu novu veliku ofanzivu.

Ovoga puta ruska vojska će uzeti u obzir sve ranije napravljene greške, i moći će da kompetentno i efikasno sprovede svoje strateške planove, usmerene na eliminaciju kijevskog režima.

Izvor: 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA