Najnovije

JEDAN ČOVEK SAM TERORIŠE UKRAJINSKU VOJSKU: Udario na glavnokomandujućeg (FOTO)

Haker iz Donjecke Narodne Republike (DNR) pod pseudonimom DŽoker upao je u nalog glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog na društvenoj mreži Instagram i saopštio je o svom uspehu na autorskom Telegram kanalu.

DNR (Foto: NM DNR)

Trenutno, na mestu profilne fotografije Instagram naloga Zalužnog je slika ruskog predsednika Vladimira Putina kako jaše medveda. Link ka DŽokerovom Telegram kanalu se pojavio u zaglavlju profila. Na slici u poslednjoj objavi, navodno u ime Zalužnog, potvrđuje se da je haker prethodno hakovao američki kontrolni sistem '’Delta'’ za koordinaciju Oružanih snaga Ukrajine.

„Čak je i glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine, general Zalužni, potvrdio da su moji hakeri hakovali Deltu. Glavno je da Ministarstvo odbrane Ukrajine sada priznaje greške, priznaje da je prevarilo svoje američke partnere i počinje da to ispravlja“, napisao je haker na svom Telegram kanalu.

Prethodno je objavljeno da je DŽoker hakovao Delta sistem kontrole ukrajinske vojske. Priznao je da to nije bilo lako. Kako navodi DŽoker, Delta program za Oružane snage Ukrajine je kreiran u SAD i Ukrajini po standardima NATO-a.

O skidanju ruske zastave u centru Hersona pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA