Najnovije

DOKTOR NESTOROVIĆ: Ne treba da se bojimo korone, već epidemije smrti i bolesti od vakcina! (VIDEO)

U zapadnoj Evropi korona eksperiment kontrole stanovništva je uspeo, u nekim zemljama delimično ali je sve to samo inicijalni eksperiment koji nas uvodi u još dublju i suptilniju kontrolu, kaže profesor doktor Branimir Nestorović u novoj emisiji Vaseljenske.

Branimir Nestorović (Foto: Jutjub)

Doktor je i pored čitave situacije optimističan i smatra da iako će globalisti učiniti da uvedu jednu vladu, neće u tome uspeti.

On se osvrnuo i na ogromnu prevaru zelenih stranaka, koje su pre svega u svojim zemljama uništili i vodu i zemlju a sada isto to rade i kod nas, i naveo da je veoma važno znati da prioritet njihovog delovanja nije osveštavanje ekološke svesti već promocija LGBT i džender ideologije.

„2003 godine američka ambasada u Srbiji platila je istraživanje kome Srbi najviše veruju. Bili su rezultati crkva i vojska. Ja sam odmah rekao mojoj ženi, sada će da navale na crkvu i na vojsku, zato što je cilj razoriti ta neka potencijalna jezgra okupljanja.“

Na pitanje o statističkim podacima o broju smrtnosti od vakcine, doktor navodi da iz Evrope ali i sveta ima jako dosta podataka, ali se kod nas i pored očiglednog uzroka sve te smrti podvode pod iznenadnu smrt.

„Evo bio je ovaj dokumentarac „Umro naprasno“. to se naročito kod sportista događa zato što ove vakcine MRNK, odnosno na srpskom RNK kako smo mi učili na fakultetu, izaziva zapaljenje srčanog mišića, miokarditis. Po nekim statistikama kod mladih između 17 i 40 puta povećan rizik od miokarditisa. LJudi ne razumeju šta to znači, oni misle preleže zapaljenje i posle sve je u redu, miokarditis uvek ostavlja posledice. To ostavlja ožiljak, pošto srčanom mišiću treba oko 15 godina da zameni sve svoje ćelije. I onda kada ti imaš malo neku fizičku aktivnost, taj srčani mišić popušta i to su te iznenadne smrti kod sportista. Hiljade sportista je umrlo. Svi smo gledali na ekranu kako padaju,“ kaže doktor Nestorović i dodaje da je ima i drugi deo priče:

„A drugi deo priče su ti trombovi, tromboembolije, znači moždani udari, srčani udari i tako dalje, koji su eksplodirali. I neurološke bolesti. Po nekim statistikama iz američke vojske su tri njihova hrabra lekara istupila krajem prošle godine, učestalost neuroloških komplikacija, multipleskleroze je skoro deset puta porasla nakon vakcinisanja, a ostale bolesti između 4 i 6 puta. Prema tome, sada je već krenulo neko reteriranje.“

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA