Najnovije

KADIROV ODGOVORIO RIMSKOM PAPI: Spremni smo da pokažemo surovost (VIDEO)

Rimski papa, kao duhovni mentor miliona katolika, trebalo je da vodi mirniju retoriku, a ne da seje mržnju i etničke sukobe među narodima, napisao je predsednik Čečenije Ramzan Kadirov na društvenim mrežama.

Ramzan Kadirov (Foto: RIA Novosti)

On je dodao da bez intervencije NATO-a oni (Čečeni – prim. red.) nikada ne bi imali problem sa narodom Ukrajine.

'’Što se ne može reći o delovanju pastve pape u liku instruktora NATO-a koji nastoje da što više ukrajinskih vojnika pretvore u topovsko meso. Nemamo želju da ih ubijamo, pogotovo kada se predaju.

O tome najjasnije svedoče rezultati zajedničke specijalne operacije specijalnih snaga „Ahmat” pod nadležnim rukovodstvom dragog brata, pomoćnika predsdnika Čečenske Republike, komandanta specijalnih snaga „Ahmat”, zamenika komandanta 2. armijski korpus UNM LNR Apti Alaudinova, kao i vojnika 9. čete 3. puka 35. odvojene motorizovane brigade 41 armije Centralnog vojnog okruga'’, napisao je Kadirov.

Čečenski lider he dodao da su pripadnici '’Ahmata'’ zahvaljujući kompetentnim, dobro koordinisanim i efikasnim akcijama, uspeli da zarobe veliki broj ukrajinskih vojnika u pravcu Kremenaje.

'’Kao što vidite, suprotno tvrdnjama Vatikana o surovosti čečenskih jedinica, svi zarobljeni su dobrog zdravlja. Ali ako NATO i duhovni lideri zapadnog sveta žele da vide našu surovost, onda smo spremni da to pokažemo. Za sada nemamo potrebu da budemo okrutni'’, zaključio je Kadirov.

Uz poruku poglavaru Svete stolice, Kadirov je objavio snimak zarobljavanja ukrajinskih vojnika od strane pripadnika '’Ahmata'’.

O ratu protiv pravoslavlja u Ukrajini pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA