Najnovije

Preporuka za praznike: Porodični film "Lil, Lil, krokodil" danas stiže u bioskope!

Zabava, avantura i odlična muzika - najbolji porodični film za predstojeće praznike u distribuciji Kon filma.

Foto: Promo

Od 29. decembra domaća bioskopska publika biće u prilici da pogleda animirano-igrani hit „Lil, Lil, krokodil". Ovo nije običan porodični film, jer je glavnom junaku, krokodilu Lilu, glas pozajmila svetska muzička zvezda Šon Mendez! Ako vam ovo zvuči primamljivo i nestrpljivi ste, film možete pogledati pre Nove godine u bioskopima širom zemlje.

U filmu „Lil, Lil, krokodil" ne oduševljava nas samo glas Šona Mendeza, već su tu i poznata lica poput Havijera Bardema, Konstans Vu, Skota Meknirija, Breta Gelmana i drugih. Pomenuti glumci odlično su se snašli u filmu gde su u prvom planu porodica Prim, zabavljač Hektor i čangrizavi komšija gospodin Gramps.

Harizmatični zabavljač Hektor P. Valenti (dobitnik nagrade Oskar - Havijer Bardem) u potrazi za „neobičnim" elementom za svoje nastupe pronalazi malenog krokodila koji peva, Lila. Međutim, spletom okolnosti, Hektor je primoran da otputuje i ostavi Lila samog u potkrovlju svog stana. U međuvremenu, u stan se useljava tročlana porodica Prim koja ubrzo otkriva svog novog podstanara. I dok najmlađi član sa oduševljenjem prihvata novog prijatelja koji mu je podrška u novoj okolini, njegovi roditelji izuzetno su skeptični oko krokodila u kući.

Domaća publika, pogotovo ona najmlađa, ne treba da brine, jer je film sinhronizovan na srpski jezik, dok su pesme u filmu ostale u originalnom izvođenju Šona Mendeza. Na brojnim pesmama iz filma učestvovali su pored Mendeza i autori muzike iz hit filmova „The Greatest Showman" i „La La Land". Na kraju svega, kao šlag na torti, na režiji i scenariju su učestvovali DŽoš Gordon i Vil Spek koji već imaju bogato iskustvo u komedijama i porodičnim filmovima.

Uslovi za idealan porodični film su ispunjeni - ne propustite priču o prijateljstvu, velikom talentu i „Lilu, Lilu, krokodilu”.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA