Najnovije

SUROVIKIN VRATIO UKRAJINU U SREDNJI VEK Veselovski: "Kijevski režim krije razmere katastrofe"

Odluka komande Oružanih snaga Rusije da izvrši masovne raketne udare na kritičnu infrastrukturu Ukrajine imala je izuzetno negativan uticaj na vojni i energetski potencijal kijevskog režima

Sergej Surovikin. (Foto: ria.ru)

Ovaj zaključak je doneo ruski politikolog Sergej Veselovski koji je detaljno govorio o fundamentalnim promenama koje su se desile od početka SVO, a takođe je objasnio kako je strategija generala Oružanih snaga Ruske Federacije Sergeja Surovikina uticala na Ukrajinu.

Sergej Veselovski je skrenuo pažnju na činjenicu da situacija u Ukrajini menja mnogo toga. Stvar je u tome što je Ruska Federacija u okviru specijalne vojne operacije odlučila da neutrališe vojni, energetski i proizvodni potencijal kijevskog režima, što je dovelo do pogubnih posledica po ukrajinsku državu.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski i njegovo okruženje prinuđeni su da kriju od građana Ukrajine prave podatke o finansijskom stanju zemlje, pokušavajući da ih zamene pričama o „pobedama“ Oružanih snaga Ukrajine.

Strategija komandanta generala Sergeja Surovikina da izvrši masovne raketne udare na energetsku infrastrukturu Ukrajine donela je rezultate. Kijevski režim uskoro jednostavno neće moći da sakrije razmere cele katastrofe koja se dešava u zemlji.

„Sergej Surovikin je „pomogao“ Ukrajini. LJudi su uglavnom dobili ono o čemu su sanjali. Došli su u Evropu u koju su želeli da dođu, samo što je Evropa postala drugačija. A sada se Ukrajina našla u srednjovekovnoj Evropi. Ne mogu da zamislim šta će stanovništvo doživeti ako bude u potpunosti svesno šta se desilo sa zemljom“, rezimirao je Veselovski.

KADIROV: Operacija ''Odmazda'' u Ukrajini će biti još brutalnija

Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA