Najnovije

HIT SNIMAK PUTINA - OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Pogledajte šta je uradio kad se pojavila Ukrajina, video zapalio mreže!

Putin je navodno uhvaćen kako "spava" tokom svečane ceremonije na ZOI.

Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je juče svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, a u trenutku kada se odigrava velika drama na istoku Evrope, zbog straha od invazije Rusije na Ukrajinu, Putin je navodno uhvaćen kako "spava" tokom svečane ceremonije kada su ukrajinski sportisti izašli pred publiku na stadionu.

Svetski lider je snimljen kamerom kako se svalio u fotelju zatvorenih očiju dok su se ukrajinski sportisti predstavljali i njihova nacionalna himna orila na stadionu "Ptičje gnezdo, navodi britanski Indipendent. Fotografija ruskog lidera obišla je svet, a na njoj se vidi kako Putin sedi sam u redu i drži oči sklopljene kao da spava. 

Moguće je da je Putin stvarno zaspao tokom programa, ali je isto tako moguće da je sve samo tako izgledalo, pošto su u datom momentu defilovali ukrajinski sportisti. Putinove oči su se otvorile tek kada je tim Ruskog olimpijskog komiteta ušao na nacionalni stadion u Pekingu, on je ustao da ih pozdravi.

Predsednikov "san" je došao usred napetih odnosa između Rusije i Ukrajine nakon što je Putin postavio više od 100.000 vojnika na granicu zemlje. Slike Vladimira Putine izazvale su niz spekulacija na Tviteru pa čak je su navodili da je "lažirao" dremku kao uvredu za rivalsku zemlju.

Putin je došao na zimske igre uprkos četvorogodišnjoj zabrani učešća Rusije na Olimpijskim igrama 2019. zbog široko rasprostranjenog dopinga i zataškavanja koje je odobrila država.

Zabrana zabranjuje ruskim sportistima da se takmiče pod svojom zastavom ili da slušaju njihovu nacionalnu himnu na igrama, ali im se dozvoljava da učestvuju kao Ruski olimpijski komitet.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA