Najnovije

Izjava Vladimira D, tuženika ovdašnjeg

Godine 2002, 25. februara, šef spoljne obaveštajne službe NJenog Veličanstva kraljice Elizabete Druge, poznate kao MI 6, Ričard Mur, objavio je na tviteru:“Uz tragediju i razaranje koje se tako bolno otkriva na Ukrajini, treba da se setimo vrednosti teško zadobijenih sloboda, koje nas razlikuju od Putina, ništa manje nego LGBT+ prava.“ ( With the tragedy and destruction unfolding so distressingly in Ukraine, we should remember the values and hard won freedoms that distinguish us from Putin, none more than LGBT+ rights. ). 

Piše: Vladimir Dimitrijević, povodom www.danas.rs/vesti/drustvo/apalacioni-sud-ponistio-presudu-o-diskriminaciji-lbgt-osoba-i-vratio-na-ponovno-sudjenje/

Ako tako kaže ovaj ugledni gospodin u službi NJenog Veličanstva, šta da dodaju srbijanski borci za ista takva prava, osim da, skupa s njim, zapevaju:“Ko drukčije kaže, taj kleveće i laže, i našu će osetit` pest“?
Zato sam  ( baš od dotičnih turbo - boraca za prava koja najdublje poštuje i gospodin Mur ) tužen za delikt mišljenja, i zato moj proces traje i traje. Kako je to već zapisano, a na osnovu uvida građanina Jozefa K:“Dokle god je pogled dopirao, svi su imali iste značke“. 

Što se tiče pravnih i inih analiza slučaja Vladimira D. cenjenom publikumu preporučujem časopis „Heretikus“, koji se već dve decenije, između ostalog, bavi i pravom na slobodu mišljenja, kao i onima koji su, u doba titokratije, bili gonjeni zbog istog. U broju 3-4/2019. dat je temat o mom slučaju ( svaka sličnost sa titoističkom prošlošću je namerna ), i dostupan je u elektronskoj formi OVDE
 
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA