Najnovije

KADIROV SLAVI - OBJAVIO SNIMAK: Čečenski specijalci razbili kolonu ukrajinskih trupa! (VIDEO)

Šef Čečenije Ramzan Kadirov objavio je snimak na kome se vidi poraz konvoja ukrajinskih trupa od strane čečenskih specijalnih snaga u toku izvršavanja zadataka u okviru specijalne vojne operacije.

Foto: RIA

„Naš brat Beno šalje svoj pozdrav kući. Svakodnevni život branilaca otadžbine nije lak, ali to je cela specifičnost vojničkog života, gde se kali volja i um, jača karakter već prekaljen u teškim uslovima.

Našeg Beno ne bruka nikakve poteškoće. On ih se jednostavno ne plaši. Za njega je mnogo opasnije i strašnije da pokaže kukavičluk ili da pokaže slabost. Još je gore, kaže Beno, od smrti od mine koju je postavio neprijatelj…

Dok Beno napreduje sa svojim odredom, on neutrališe svakoga ko se, sa oružjem u rukama, usuđuje da im blokira put.

Kolona neprijateljske tehnike koju su sreli na putu više nikada neće popustiti i neće doneti tugu stanovnicima Ukrajine.

Neka vas Svemogući Alah zaštiti, o neustrašivi ratnici – dostojni sinovi čečenskog naroda! Još milioni volontera čekaju da izađu da vas podrže. Ne zaboravi na to. Slava Rusiji!“ Kadirov je napisao na svom Telegram kanalu.

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin izjavio je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski napustio Ukrajinu, više o tome možete pročitati OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA