Najnovije

KREATIVNA RADIONICA “LOŠI MOMCI” U OKVIRU DEČJIH DANA KULTURE

Povodom Dečjih dana kulture, u nedelju 17. aprila sa početkom u 12 časova, u knjižari Delfi SKC (Kralja Milana 48), izdavačka kuća Laguna i Taramount film organizuju lepo dešavanje povodom pristizanja animirane porodične avanture "Loši momci" na velika platna naših bioskopa, a koja je nastala po istoimenom serijalu knjiga za najmlađe.

Foto: Taramount

Ovo je idealan provod za sve ljubitelje animiranih filmova, kako za decu tako i za roditelje, da se zabave i uživaju u predstavljanju originalnih knjiga, čija je radnja pretočena u film, a u naše bioskope stiže 28. aprila.

Dešavanju će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, Đurđina Radić i Aleksandar Gligorić, koji će čitati odlomke knjige i podeliti svoja iskustva o tome kako je bilo oživeti neobične i zanimljive likove na našem jeziku.

Pored priče o filmu i knjizi, najmlađi će moći da se druže sa glumcima, fotografišu, da učestvuju u kreativnoj radionici inspirisanoj filmom, a za prisutne organizatori su spremili i zanimljiva iznenađenja!

U novoj akcionoj komediji "Loši momci" koja dolazi iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga NJujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel/Marko Marković), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron/Dragan Vujić Vujke), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson/Aleksandar Gligorić), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos/Milan Antonić) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina/Đurđina Radić), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi/Milan Tubić), arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaraju svet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu... Dobri momci?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA