Najnovije

Od 2. juna u naše bioskope stiže akciona komedija „DIVLJACI“

Ovu zabavnu komediju nosi sjajna glumačka ekipa predvođena Brankom Jankovićem (Vojna akademija, Selo gori a baba se češlja), Alenom Liverićem (Josef, Ničiji sin) i Borkom Perićem (Osmi povjerenik), a tu su i Dejan Aćimović (Montevideo, Bog te video!, Montevideo, vidimo se, Južni vetar), Slavko Sobin (Crno-bijeli svijet) i mnogi drugi.

Foto: Taramount

Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi.


Reditelj filma je Dario Lonjak, scenario potpisuju Velimir Grgić, Dario Lonjak i Ivo Balenović, a producent filma je Jozo Patljak (Alka Film).

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA