Najnovije

„9. novembar“: LJubavni romani Kolin Huver su trenutno među najčitanijima u svetu

Od autorke bestselera „Sa nama se završava“ i „Veriti“ stiže nam novi uzbudljiv roman „9. novembar“ u izdanju Lagune.

Foto: Laguna

Samo dan pre nego što će se odseliti iz Los Anđelesa Falon upoznaje mladog ambicioznog pisca Bena. Odmah su se svideli jedno drugom, pa zašto ne bi proveli dan zajedno. Uostalom, Falon je devojka koja odmah inspiriše Bena da postane junakinja njegovog budućeg romana. Ali njihovo poznanstvo se neće okončati tog neobičnog dana. Iako vode odvojene živote, svako sa svojim nevoljama i radostima, svake godine sastaju se istog dana, sve dok Falon ne posumnja u Benovu iskrenost. Šta ako joj samo prezentuje savršenu stvarnost zarad konačnog obrta u svojoj priči? Može li se njihov odnos – a istovremeno i njegov roman – smatrati ljubavnom pričom ako se završi slomljenim srcem?

LJubavni romani Kolin Huver su trenutno među najčitanijima u svetu. „Kolin Huver poseduje jedinstven stil. Složeni porodični odnosi, snažna ljubavna priča i malo jeze u stilu DŽilijen Flin zaintrigiraće i najprobirljivije čitaoce.“ Library Journal

„9. novembar“ Kolin Huver u prodaji je od subote 9. aprila u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari i na sajtu.

 

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA