Najnovije

KNEŽEVIĆ O MILU: Bio je veći Srbin od Miloševića, Karadžića i Šešelja zajedno

Začudio bih se da je Đukanović izjavio ili najavio nešto drugo što bi išlo u pravcu poboljšanja odnosa sa Srbijom. Ili da se, ne daj Bože sreo sa Srbima i Crnogorcima koji jedva opstaju po enklavama čuvajući veru i pravo na budućnost svojih potomaka, izjavio je Knežević

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

Podsetimo, Đukanović je drugog dana zvanične posjete tzv. Kosovu, obišao bazu KFOR-a.

Takođe je u intervjuu za RTK posebne naglasio da povlačenje priznanja tzv. Kosova od strane Crne Gore nikada nije bila opcija.

Stoga, Knežević navodi da Đukanović ne može podneti istinu o tome kako je došao na vlast.

Kao dokazani politički janičar Đukanović ne može podneti istinu da je upravo na kosovskom talasu došao na vlast krajem osamdesetih godina prošlog veka i da je tad bio veći Srbin od Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića i Vojislava Šešelja zajedno. Zato u svojoj janičarskoj svesti čini sve da naudi narodu kojem je nekad pripadao i dokaže se kao najveći antisrbin na Balkanu, izjavio je predsednik DNP-a.

Na pitanje da prokomentariše Đukanovićeve reči da podržava ulazak tzv. Kosova u Savet Evrope, Knežević je to okarakterisao kao „očajnički potez ostarelog diktatora i konvertita“.

Izrazio je svoju sigurnost u adekvatan odgovor i Crne Gore i Srbije, a onda se osvrnuo i na formiranje partijske crkve 2020. godine.

Na sličan način je želeo da formira i partijsku crkvu 2020. godine, a sad se više on, članovi njegove familije i najbliži saradnici plaše Skaja više nego strašnog suda. Tako da očekujem da Đukanović pre dobije članstvo u Spužu nego što će Kurti videti Brisel, zaključio je Knežević.

O zahtevu generala Pavkovića pročitajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA